عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از نابسامانی‌های اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی، گفت: یله و رها بودن بازار ارز و طلا و عدم صیانت از پول ملی نشان‌دهنده بی‌تدبیری است و رئیس‌جمهور باید برای مدیریت بانک مرکزی چاره‌اندیشی کند. 

بانک مرکزی نیازمند جان تازه است/ افزایش قیمت بنزین به صلاح کشور نیست

به گزارش خبرنگار خانه ملت، سید جواد حسینی‌کیا، نماینده مردم سنقر و کلیایی و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در نطق میان‌دستور جلسه علنی امروز یکشنبه (۱۵ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: جنگ ایران و آمریکا امتداد همان جنگ بدر و حنین است؛ جنگی که با وجود کثرت عِده و عُده دشمن، پیروزی از آنِ مجاهدان اسلام و ولایت بوده است.

وی افزود: ایستادگی ایران مقتدر در برابر دشمن، نگرش‌ها نسبت به جمهوری اسلامی را تغییر داد و ایران اسلامی را به‌عنوان یک قدرت نوظهور به دنیا معرفی کرد. امروز نیز مدیریت تنگه هرمز، برگ زرین دیگری از قدرت ایران نوظهور است لذا دنیا شاهد آن است که استکبار جهانی با تمام توان می‌خواهد این تنگه را در اختیار بگیرد، اما به همت دلاورمردان نیروهای مسلح و حمایت مردم، توان تحقق این هدف را ندارد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: ملت بزرگ و مبعوث شده ایران بیش از شش ماه است که در میدان حضور داشته و از کشور و انقلاب خود حمایت کرده است، اما فشارهای اقتصادی و بی‌تدبیری برخی دولتمردان عرصه را بر مردم سخت کرده و کمر آنها را زیر بار مشکلات معیشتی خم کرده است.

حسینی‌کیا با انتقاد از وضعیت بازار ارز و طلا، تصریح کرد: نابسامانی‌های اقتصادی، یله و رها بودن بازار ارز و طلا و عدم صیانت از پول ملی، نشان از بی‌تدبیری بانک مرکزی دارد. باید گفت بانک مرکزی نیازمند جان تازه‌ای است و رئیس‌جمهور باید برای این وضعیت چاره‌اندیشی کند.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس افزود: امروز سؤال اصلی مردم این است که ارزش پول ملی در این مقطع تا چه اندازه کاهش پیدا کرده و چرا باید برای یک نفر این میزان از سرمایه ملی به هدر برود؟ این سؤالی است که رئیس‌جمهور محترم باید نسبت به آن پاسخگو باشد.

وی خطاب به رئیس‌جمهور تأکید کرد: مطالبه ملتی که همه وجود خود را برای این انقلاب گذاشته و همچنان در میدان حضور دارد، این است که رئیس‌جمهور در این زمینه کوتاهی نکند و فردی لایق و توانمند را برای مدیریت بانک مرکزی به‌کار گیرد.

حسینی‌کیا در ادامه با اشاره به موضوع افزایش قیمت بنزین، گفت: آقای رئیس‌جمهور، اجرای طرح افزایش قیمت بنزین در شرایط کنونی به صلاح کشور نیست. مردم توان تحمل فشار مضاعف ناشی از افزایش قیمت بنزین را ندارند و هر کسی که چنین طرحی را در این شرایط روی میز دولت گذاشته، در واقع پوست خربزه زیر پای شما گذاشته است تا کشور را به سمت آشوب سوق دهد؛ بنابراین مراقبت کنید تا نفوذ و خطای محاسباتی، کشور را با مشکل مواجه نکند.

وی همچنین با انتقاد از تأخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران، اظهار کرد: آقای دکتر پزشکیان، هنوز مطالبات کشاورزان و پول گندم مردم به‌طور کامل پرداخت نشده است. کشاورزان مناطق ما که عمده درآمدشان از محل کشت گندم تأمین می‌شود، امروز حتی برای تأمین نیازهای اولیه زندگی خود با مشکل مواجه هستند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: دولت برای تهیه سم، کود و سایر نهاده‌ها حاضر نیست به مردم نسیه خدمات ارائه دهد، این در حالی است که در واردات نیز ابتدا هزینه پرداخت می‌شود، اما کشاورز ما همچنان در انتظار دریافت مطالبات خود است. امروز برخی کشاورزان حتی برای هزینه‌های درمانی خود نیز با مشکل مواجه شده‌اند، زیرا مطالباتشان پرداخت نشده است.

وی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: دستور دهید مطالبات کشاورزان هرچه سریع‌تر پرداخت شود. کشاورزان با تمام توان پای کار آمدند، تولید کردند و محصول خود را با اعتماد به دولت تحویل دادند؛ بنابراین درست نیست که امروز برای دریافت پول خود لحظه‌شماری کنند. امیدواریم این موضوع هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود.

حسینی‌کیا در ادامه با اشاره به وضعیت معیشتی کارکنان و نیروهای مسلح، گفت: وضعیت معیشتی کارکنان و به‌ویژه نیروهای مسلح مناسب نیست و دولت باید برای آن چاره‌اندیشی کند. نیروهای مسلح برای ایران عزت، قدرت و امنیت ایجاد کرده‌اند و در برابر دشمن سد محکمی بوده‌اند؛ بنابراین نباید در مسائل و مشکلات زندگی خود با چالش مواجه شوند.

وی افزود: دولت باید با سرعت برنامه‌ای برای ترمیم حقوق این عزیزان تدوین و اجرا کند. جناب آقای دکتر پزشکیان، امیدواریم در حوزه معیشت مردم تدبیری جدی اتخاذ شود، چراکه حال مردم خوب نیست و دولت نیازمند اقدام عاجل در این عرصه است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس همچنین خطاب به هیأت رئیسه مجلس، گفت: انتظار داریم موضوع بازگشایی صحن علنی مجلس مورد توجه قرار گیرد. اگر مدارس در حال بازگشایی هستند، چرا مجلس نباید فعالیت عادی خود را ادامه دهد؟ به اعتقاد من، اگر مجلس فعال و باز بود، بسیاری از مشکلاتی که امروز در حوزه معیشت مردم شاهد آن هستیم، به وجود نمی‌آمد. نباید اجازه دهیم انقلاب از تعطیلی و محدود شدن فعالیت‌های مجلس آسیب ببیند.

حسینی‌کیا تأکید کرد: بازگشایی و فعالیت مستمر صحن علنی مجلس، مطالبه نمایندگان و مردم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه خطاب به وزیر جهاد کشاورزی، گفت: در سفر به سنقر وعده‌هایی به مردم دادید که تاکنون هیچ‌کدام عملی نشده است. اگر امضای شما اثری ندارد و قولتان ارزشی ندارد، برای رضای خدا نه چیزی بنویسید و نه وعده‌ای به مردم بدهید. از شما می‌خواهم وعده‌هایی را که به مردم داده‌اید، اجرایی کنید.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس در بخش دیگری از نطق خود خطاب به وزیر راه و شهرسازی، اظهار کرد: ناتوانی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، خانه‌دار شدن را برای بسیاری از مردم به آرزو تبدیل کرده است و باید برای حل این مشکل چاره‌اندیشی شود.

وی افزود: امروز مردم در حوزه مسکن با مشکلات جدی مواجه هستند. همچنین در پروژه‌های راه‌سازی منطقه، از جمله راه بیستون که بخش قابل توجهی از آن هنوز به پیمان سپرده نشده و برخی پروژه‌های دیگر که با کندی پیش می‌رود، باید تدابیر لازم برای تسریع در روند اجرا اتخاذ شود.

حسینی‌کیا در پایان خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: مجتمع فرهنگی سنقر از مصوبات سفر رهبری شهید عزیز از سال ۱۳۹۰ تاکنون بوده است، اما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در طول این سال‌ها نتوانسته این پروژه را در شهر سنقر به سرانجام برساند؛ انتظار می‌رود برای تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه فرهنگی، هرچه سریع‌تر اقدام شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار